Vlnění - kapela Strange Fetish

První koncert Plovárenského vlnění bude zahájen kapelou Strange Fetish, která má svůj původ v Ústí nad Labem a hraje Rock'n'Stylle.
Píší o sobě:
"To co vám v naší muzice chybí, tam skutečně nemá bejt.
To co vás na naší muzice baví, je především to, co už v sobě máte.
To co vám na naší muzice nedává smysl, pravděpodobně nedává smysl ani nám."
Své posluchače berou jako rovnocenné partnery, protože poslech je kreativním procesem, a chuť poslouchat roste s rozmanitostí. Její členové se věnují hudbě profesionálně ať už jako aktivní hudebníci nebo v produkční oblasti již desítky let, snad proto tedy není tak snadno žánrově zařaditelná. Hrát jeden styl je pro usedlejší povahy, které rády opakují zažitou klasiku. Zde se mísí univerzální řeč "rocku" s ještě univerzálnějším "style", což naznačuje hravý postoj hudebníků proplouvající různými žánry. Složení kapely je ryze instrumentální: Elektrická kytara a basa, klávesy a bicí. Rocková barevnost, jazzová hravost. Přistupují k hudbě jako děti, jako vědci, experimentují s různými hudebními postupy, rozvíjejícími se kompozicemi, které se vaří až do zhoustnutí. 
Můžete se přijít projít po hudebním pískovišti Strange fetish, nakonec stejně všechny hudební bábovičky skončí ve vlnách plovárenského příboje.
Koncert se koná v pátek 27.7. od 20:00 hodin.
Po koncertě následuje TANČÍRNA, kde zahraje DJ JAPKO a Lukáš Pilnaj Didgeridoo. 
Vstupné 90,-

Vlnění - kapela Strange Fetish